Leena Ahlbäck


Leena on "kaikkien välittäjien äiti", joka on tehnyt parhaan tuloksen kaikissa työskentelemissään yrityksissä.

Leena on moneen kertaan palkittu intomielinen kaupantekijä ja ihmisten ymmärtäjä.

Ura on ollut uhkaavasti katkolla, veritulppa vaimensi Las Vegasin toisen palkintomatkan ja kipsi kipsin perään hillitsi tehokkaasti eläväisen naisen menoa kuukausitolkulla.

Sairaudet eivät ole vielä voitettuja, mutta pienten vastoinkäymisten jälkeen on taas ilo palata entistä innokkaampana, kunnianhimoisempana ja palvelualttiinpana toteuttamaan ihmisten unelmia asumisesta.

Leena omaa laajan paikallistuntemuksen kotimaastamme sen ristiin rastiin kiertäneenä, joten kauppa käy missä tahansa Suomessa. Matkailu maailmalla ja asuminen ulkomailla antavat hyvän pohjan asiakaspalveluun myös ruotsin, norjan, englannin ja saksan kielillä.

Monipuoliset harrastukset, luottamustoimet, verkostot ja kontaktipinta, joiden kautta Leena tunnetaan ja joiden kautta asuntoja kysytään ja kaupataan tarkoittavat myös asunnon myyjälle huikeaa valmista ostajakuntaa.

Leena on kokenut muuttaja, joka ymmärtää tavallisen kodinvaihtajan arkea.

Hän hallitsee vaativien kiinteistöjen myynnin, mutta hoitaa ilolla ja taidolla kaikenlaiset toimeksiannot.

Kun haluat todellista palvelua, intomielistä asennetta, innovatiivisen puurtajan ja lakitietoutta, niin soita

Leena 

Leena on laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, julkinen kaupanvahvistaja ja suorittanut kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon KiAT.

info@ahlback.fi


 


Katariina Ahlbäck


Katariina on aktiivinen asuntokauppias jo toisessa polvessa. Hänestä on kehittynyt nopeasti äitinsä kaltainen huippumyyjä.

Katariina on perehtynyt myös valokuvaukseen ja kuvaa kaikki kohteet itse.

Neidolle ovat tulleet tutuksi niin kaupunkiasunnot kuin kiinteistöt ja vaikka hän mieluiten myykin tavallisten ihmisten tavallisia koteja, niin kyllä häneltä hoituvat vaativammatkin kohteet taidolla.

Katariina on asunut ulkomailla (Uppsalassa ja Hawaiilla) ja käynyt koulunsa ruotsiksi (äidinkieli) ja englanniksi, joten kaupankäynti hoituu loistavasti myös näillä kielillä. Myös kohde-esitteet tehdään tarvittaessa ruotsiksi ja englanniksi.

Neito on matkannut myös kotimaan ristiin rastiin asuen Lapista Hankoon, joten paikallistuntemus on harvinaisen laajaa ja kauppa käy ympäri Suomea. Laaja ystävä-, harrastus- ja kontaktiverkosto tarkoittavat asunnon myyjälle myös huikeaa valmista ostajakuntaa.

Katariina on kahden lapsen äiti ja itsekin monta kertaa kotia vaihtanut, joten hän ymmärtää tavallisen kodinvaihtajan arkea. Asunnonvälityksestä on tullut mieluisa elämäntapa ja asiakkaat ovat enemmän kuin toimeksiantajia.

Jos haluat kotisi myyjäksi ahkeran ja ammattitaitoisen puurtajan, niin soita Katariinalle! Tulet yllättymään iloisesti!

Katariina 

Katariina on laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV ja suorittanut kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon KiAT.

info@ahlback.fi